A la Fira de Sant Valentí les botigues i empreses relacionades amb aquest dia presenten i comercialitzen els seus productes (flors, dolços, regals, viatges, etc.) a les parades situades a la zona del castell. I per als més atrevits, s’organitza el Concurs de Declaracions d’Amor.

Una de les fires més tradicionals és la Trobada de Puntaires, organitzada pel Grup de Dones de Castelldefels i que cada any aplega a centenars de puntaires d’arreu de Catalunya. El seu objectiu és donar a conèixer com es realitza aquesta tècnica artesanal de puntes de coixí.

Al mes de maig té lloc, a la plaça de l’església, la Fira de Sant Ponç, un esdeveniment dedicat als productes del camp. S’hi poden trobar una gran varietat d’aliments artesanals com formatges, embotits o confitures, però també tot tipus de productes ecològics i d’artesania. La desfilada d’oques, les passejades amb ases o els tallers de ceràmica, formen part d’aquesta fira del comerç artesanal.

Coincidint amb la Festa Major d’Estiu s’instal·la al Passeig Marítim, durant dos dies, el Mercat del Mar, una fira artesanal, comercial i gastronòmica dedicada als productes marítims.

A finals d’any té lloc la Fira Castrum Fidelis, de caràcter medieval. Durant quatre dies es realitzen diferents activitats lúdiques i comercials al centre urbà, que acostuma a coincidir amb la Festa Major d’Hivern. S’organitzen jocs medievals, passejades amb poni, exposicions d’escultures i vestits de l’època, juntament amb recreacions de la vida diària a l’Edat Mitjana.

A Castelldefels també s’organitzen fires gastronòmiques de ressò internacional, com la Ruta de la Tapa on un gran nombre de bars i restaurants de la ciutat hi participen creant tapes originals, que després els comensals hauran de votar per escollir la millor entre totes elles.

L’altra fira gastronòmica és la Mostra de Cuina que inclou jornades gastronòmiques, actuacions artístiques i musicals i el lliurament del guardó Forquilla d’Or. La Mostra se centra en la cuina mediterrània i en la influència rebuda de totes les cultures que van viatjar per les seves costes, el que permet crear plats sorprenents en quan al gust i el color, tradicionals però utilitzant les tècniques innovadores d’avui dia. A més, tots els plats estan cuinats amb productes frescos i de qualitat que proporcionen els pagesos i els pescadors de la zona.

Un altre esdeveniment que aplega molts curiosos i aficionats és el Ral·li de Cotxes Antics, organitzat pel Club de Vehicles Històrics de Castelldefels. Durant un cap de setmana es poden admirar els nombrosos cotxes d’època que arriben a la ciutat i que són exposats a la plaça de l’església el dissabte al matí i el diumenge a partir del migdia. Durant el primer dia viatgen a alguna ciutat catalana d’on tenen previst tornar al dia següent a Castelldefels.