Com a destí turístic que cuida dels seus visitants, Castelldefels compta amb una extensa oferta gastronòmica que es veu reforçada per la Mostra de Cuina que se celebra cada any. D’aquesta manera la ciutat dóna a conèixer al món els plats típics de la cuina mediterrània però també la fusió amb altres cultures i tradicions. Prova d’això es troba en la gran varietat de restaurants de la ciutat que ofereixen plats nacionals i internacionals com bascos, andalusos, japonesos o francesos.

Restaurant Amar

Situat al Passeig Marítim, El restaurant Amar és un local petit i acollidor que destaca per la forma com cuiden el client: aperitiu i copa de cava mentre arriba la comanda i carquinyolis i moscatell per acompanyar els cafès. Està especialitzat en cuina mediterrània i és reconegut per la paella que elaboren.

La Canasta

De decoració marinera i situat al passeig marítim, aquest restaurant és famós pels seus arrossos, fideus, peixos i mariscs. La seva cuina és mediterrània, però combinen plats tradicionals i tecnologia per aconseguir gustos i textures únics. Disposa d’una variada selecció de formatges i pastissos casolans.

El Pollito Lusitano

A poca distància de la platja i amb una decoració informal i divertida ambientada en un corral, aquest restaurant ofereix plats de la cuina típica portuguesa. Les seves especialitats són el bacallà i, especialment, el pollastre. Cal dir que els productes són originaris de Portugal.

El Sitio

Aquest és un restaurant amb dos ambients diferenciats: el restaurant, pròpiament dit, i la braseria. Al primer es poden degustar plats mediterranis amb un marisc ben fresc, ja que prové del viver que el local posseeix. A la braseria, en canvi, es poden trobar tota classe de carns a la brasa. El restaurant també compta amb bodega pròpia.

Las Botas

La decoració amb elements típics de les vinyes i la sala amb jardins, fan d’aquest establiment un lloc ideal per gaudir d’un bon àpat en un ambient relaxat i confortable. Presenta plats de la cuina mediterrània, sent la seva especialitat el bacallà i l’espatlla de cabrit. A l’estiu es pot gaudir de música en directe durant el sopar.

Restaurant Salta Violeta

Situat al passeig marítim, en aquest local amb terrassa amb vistes al mar, es poden degustar tot tipus d’especialitats de la cuina argentina. Des de les empanadas i els sandvitxos, passant pels panchos i les facturas (bolleria típica del país). També ofereix esmorzars i berenars.

Restaurant Samurai

A 200 metres de la platja, al passeig marítim, es troba el restaurant Samurai, un establiment que serveix tota mena de plats japonesos. Destaca per la gran varietat de sushis de què disposa. Es poden degustar les seves creacions a l’aire lliure, a la terrassa, o a l’interior, on també es pot observar com es realitza la preparació dels plats sobre la planxa tepanyaki.

Restaurant Les Brases de Cal Ganes

Al centre de la ciutat es troba aquest restaurant especialitzat en carns a la brasa. Entre les seves creacions destaquen el peus de porc a la brasa i el gelat de caputxino. També fan paelles però s’han d’encarregar amb antelació.
Tots els seus plats estan elaborats amb productes frescos de mercat.

Restaurant El Elefante

Envoltat de pins i amb vistes al mar, aquest restaurant ofereix creacions molt originals, úniques a la zona. Tot i presentar plats de la cuina mediterrània, destaquen els arrossos d’origen indonesi, les costelles de Nebraska a la pedra o el bacallà a la mel amb gambes. A més, el primer divendres de cada mes es pot escoltar jazz en directe.
Restaurante Dal Nonno

Local de cuina italiana autèntica, utilitza ingredients de qualitat per elaborar les seves pizzes i pastes. Ofereix especialitats clàssiques però també plats creatius com el risotto al cava. A més, disposa d’una gran varietat d’opcions per a persones celíaques i intolerants a la lactosa.